Cart

За KalaBaby

Ние сме Ники и Тео,
щастливи и горди родители на Калояна – нашата муза да създадем Kalababy.

Преди да се появи тя – най-голямото ни вдъхновение – не бяхме и подозирали колко голям и прекрасен е светът на децата. След раждането на Калояна, ние като всички родители, бяхме решени да осигурим най-доброто за нашето бебе в духовен, а и в материален план.

Вместо да приемем масовите продукти, които са предимно от синтетични материи или неустойчиви материали, потърсихме други възможности. Вдъхновихме се да намерим онези естествени и органични алтернативи, които използваме за нашето дете, и да ги споделим открито с теб. Така се появи идеята за създаването на Kalababy.

За да сме сигурни, че получаваш най-доброто за твоето бебе, много внимаваме какво избираме. Вярваме, че като потребители и родители, правейки информиран избор през този така важен период, можем да осигурим здравословна и обогатяваща среда за нашите деца и същевременно да съхраним света, в който те ще растат.
Искаме да опазим Земята чиста, за да се наслаждават и децата ни на разнообразието и богатството, с което ни дарява природата. Вярваме, че заедно можем да създадем една по-добра среда за тяхното развитие. Вярваме, че именно използването на продукти, различни от пластмасовите, са един от начините да допринесем за опазване на околната ни среда чиста. Имаме един дом! Добре дошъл!

Нашите ценности

Чистота

Органични материи и натурални материали. Бебешките и детските дрешки, които избираме, са изработени от 100% или органичен памук. Без използването на вредни химикали и бои. Играчките, които сами подбираме за нашето и твоето дете, са от естествени материали – дърво, памук, бамбук, каучук.

Качество

Залагаме на доказани марки и продукти със сертификати за качество. Избирайки само най-доброто, сме сигурни, че можем да отговорим на нуждите на твоето бебе.

С грижа към най-малките и природата

Всички наши бебешки дрехи, играчки и продукти се произвеждат по начин, който щади Земята и хората, заети в тяхното производство.

Минимилизъм

С мисъл за природата и Земята се фокусираме само към най-важното. Вярваме, че щастието се крие в простотата. За това при нас ще откриеш подбрани бебешки дрешки в земни пастелни тонове. Отличаваме се със създаване на класически и практични стилове, които са подходящи както за носене у дома, така и за разходка навън.

Нашата философия

От самото начало решихме никога да не правим компромиси, да продължаваме да се учим и развиваме, като винаги предлагаме продукти, които отговарят на нашите основни ценности и философия:

  • от естествени материи и материали, за да са най-добри за бебето;
  • висококачествени, за да са безопасни и дълготрайни, да се използват през целия живот на бебето и да се предават на следващото детенце в семейството;
  • полезни, така че да получаваш най-важното, от което наистина се нуждаеш;
  • грижовни във всичко, което правим.

Фокусираме се върху подбирането и продажбата на продукти от първа необходимост за бебето и детето, които са произведени по етичен и устойчив начин.

Благодарим ти
Ники и Тео,
Родители на Калояна и съоснователи на Kalababy

Избери твоя Kalababy артикул

Получи -10% за първата си поръчка